ЦЕНА ЗА ВСИЧКИ ПАРФЮМИ 20 ЛЕВА

ARMANI Aqua di Gio 100ml
Acqua di Giт за жени е парфюм, уловил тихата, въздушна свежест на средиземноморски бриз. Лек и същевременно елегантен, той е еднакво подходящ и за разходка по залез на далечен остров, и за задъхан ден в оживен офис. Мек и шикозен аромат, с връхни нотки на сладък грах и морски пръски, с нежна сърцевина на жасмин, фрезия, мускатово грозде, бял хиацинт и освежаваща дървесно-мускусна основа.Флаконът е с изчистено класически дизайн - запазената марка на Армани. Създаден от дизайнерската къща Giorgio Armani през 1995 година. Подходящ за: всеки ден.


Armani Emporio Diamonds 100ml
Не можем да пропуснем Emporio Armani Diamonds, зашеметяваща секси комбинация от пачули, амбра, рози и малини, преплетени с нотки на личи. Това изключително ухание кара всяка жена да се чувства перфектно в кожата си. Ароматът е вече в продажби. Оглеждайте се и не пропускайте да пробвате!
ARMANI IDOLE 100ml
Аромат вдъхновен от Индия и от изкуството Кама Сутра в пълната си красота и противоречияОсновни нотки: червен жасмин, пачули, жасминЛансиран през: 2008 годинаПродуктът е с гарантирано качество, в транспортна опаковка


ARMANI Onde Vertige 100ml

ARMANI SENSI 100ml
Чувствам, следователно съществувам - това е основният девиз на новия дамски аромат на Армани. Едновременно топъл и прохладен, класически и съвременен, този парфюм е създаден от контраста. Уникалните цветни нотки на жасмин и касис хармонично се съчетават с дървесни и ванилови нотки.


Diamonds Intense 100ml
Аромат, предназначен за нежните и страстни жени. Чувствен аромат, включващ в себе си ароматни нотки на роза, малина, ванилия и пачули. Лансиран през 2008 година.


Armani Code 100ml
Парфюмът Armani Code за жени е много привлекателен и приятен аромат. Това ухание не прилича на никое друго, въпреки че наподобява донякъде парфюма Cinema на YSL, Absolu на Rochas. Тези парфюми попадат в категория „ванилена капка”. В Armani Code for Women се усещат нотки на портокал, цвят от портокал, жасмин, а ванилията е по-сладка от мед. Несъмнено този аромат е сладък, но като по чудо не прекалено.


Armani Mania for woman 100ml
Парфюмът е Лансиран през 2004 година.Парфюмът Armani Mania е изключително успешен аромат на Armani. Образът на жената Armani Mania е противоречив, но обаятелен: спонтанна и малко лекомислена, тя е с ясна концепция за живота си. Рядко и привлекателно съчетание на енергия и нежност.Този парфюм е с Искрящ цветен аромат със свежо и женствено ухание. Парфюм, създаден за жените, които обичат да съблазняват. Уханието на парфюма Armani Mania започва със свежестта на бергамот, съчетана с лекотата и сладостта на портокалов цвят. Основата на букета е топла и мека - нюанси на кедър, амбра и мускус подчертават женственото излъчване. В сърцевината на парфюма са лаврово дърво, мандарина, лилия. Оригинален и привлекателен коктейл от енергия и нежност. \\\"Жената, която си представях, когато създавах парфюма, е страстна, ентусиазирана и изпълнена с желания\\\", споделя Армани.


Armani Acqua di Gioia 100ml
Представяме Ви новия дамски парфюм на Армани, обновената версия на Giorgio Armani Acqua di Gio. Парфюмът е специално за летния сезон, който би трябвало да символизира според създателите му радостта и желанието за живот. Acqua di Gioia има нюанси на лимон, мента, жасмин, розов пипер.Сърцевината е от божур, а базовите нотки са на кедър и захар. В тази страница ще намерите информация и ще можете да закупите парфюма Armani Acqua di Gioia.