ЦЕНА ЗА ВСИЧКИ ПАРФЮМИ 20 ЛЕВА

Burberry Brit for Women by Burberry 100ml
Burberry Brit парфюм за жени е новото изражение на класическата строга елегантност, облечена в благородно шотландско каре. Създателите му са въплътили в аромата дълбочина и съвършенство със светъл букет от бадем и круша във връхните тонове. Сърцевината разцъфва с ухание на бял божур, на основата на сладък коктейл от ванилия и бобова тонка. В базовите нотки балсам от амбра и махагон е съвършеният контрапункт на тази ослепителна дървесно-цветна хармония. Свеж и шикозен, Burberry Brit е модерен, жив и лъчист.


BURBERRY THE BEAT 100ml
НОВ АРОМАТ....................... Енергията на привличане на новия Burberry The Beat е просто неустоима! Сияещият цветно-дървесен аромат е описан още като “сексуален”,”динамичен” и “съвременен”. Основни нотки: цейлонов чай, ирис, бергамот, кардамон, розов пипер, мандарина, бял муск, ветивер, кедрови нотки. Лансиран през март 2008 година. Подходящ за: вечер, романтични срещи.

Burberry London 100ml
Парфюмът Burberry LONDON за жени е елегантен цветен аромат.Този Парфюм съдържа комбинация от ароматни нотки на английска градинска роза, жасмин, божур, сандалово дърво, лек нюанс на мускус и пачули. Парфюм Подходящ за разходка, официални и неофициални срещи.