ЦЕНА ЗА ВСИЧКИ ПАРФЮМИ 20 ЛЕВА

Lancome Attraction 100 ml
Attraction, нежен и очароващ цветно-дървесен парфюм. Бележи началото на новата парфюмерийна линия в ароматите за жени на дизайнерската къща Lancome. Модерно съчетание на скъпоструващ лукс и елегантна простота, изчистеност, доведена до съвършенство. Ароматът на този парфюм е роден от нежната прегръдка на две доминиращи ухания – ирис и пачули. Екстрактът от ирис се смята за един от най-скъпите парфюмерийни компоненти. Изящната опаковка представлява сферично флаконче със златно топче – „ирис”, на върха.Този парфюм е наречен от създателите си „окото на света”.




Lancome HYPNOSE SENSES 75 ml
Лансиран през 2009 година Чувствен аромат съчетаващ в себе си нотки на османтус,пачули ,бобова тонка и нежен полъх на роза. Подходящ за : всеки ден,романтични срещ


LANCOME HYPNOSE 75 ml
Най-новият женски аромат на Lancome! Топъл, ориенталско-дървесен аромат, който много прилича на Magie: в него също се усеща уханието на ванилия и ветивер, както и на бели цветя. Невероятно подходящ за младите жени, които умело съчетават изграждането на успешна кариера и грижа за семйството. Лице на рекламната капмания е Дария Вербови (Daria Werbowy).Лансиран през 2005 годинаПодходящ за: всеки ден,



Lancome Miracle 100 ml
Lancome изследва вълшебния свят на мечтите и фантазиите, границите на въображението с парфюма „чудо” – Miracle. Магично нежен, прозрачен аромат, за загадъчната и чувствена жена. Екзотични плодове и чисто ухание на фрезия се съчетават, за да оформят свежите връхни нотки. Сърцевината е уловила енергията на магнолия и жасмин. Топъл, фин шлейф от амбра в основата ви обвива със загадъчност. Парфюмът, обагрен в романтично розово, е един от любимите аромати на актрисата Ума Търман.


Lancome Magnifique 100 ml
Компания Lancome представи през 2008 година новият дамски аромат, получил името Magnifique, чиито автори са двамата парфюмеристи Olivier Cresp и Jacques Cavallier. Лице на аромата е Anne Hathaway, като примиерата му се състоя в Grand Palais в Париж. Magnifique е свеж дървесно-цветен аромат. Основни нотки са есенция на жълт минзухар, българска роза, майска роза, жасмин, сандал и ветивер. В състава на уханието е включена нотката nagarmota. По думите на Cavallier, тя до сега не е използвана при дамските аромати. Лансиран през 2008г.


LANCOME Miracle forever 100 ml
Miracle Forever - изключително женствен, елегантен и изтънчен аромат. Връхни нотки: звезден анасон....