ЦЕНА ЗА ВСИЧКИ ПАРФЮМИ 20 ЛЕВА

Paco Rabanne Black XS 80 ml

НОВО! Paco Rabanne - Black XS за жени Очарователни един ден, по детски семпли на следващия, и чувствени веднага след това... Тези barock\\\'n\\\'roll мацки, за които Paco Rabanne създава поредния си вълшебен аромат, са секси и са далеч от невинността. Младите съвременни непокорни принцеси са объркващи, мистериозни и чаровни, и са способни да въртят мъжете на малкия си пръст. И ако преди жените са прибягвали до чудото на магическия елексир, за да видят мъжете в краката си, днес Paco Rabanne създаде нов чудодеен парфюм - незабравим, съблазняващ, лесен за разпознаване, изпълнен с редки аромати. Black XS for Her е искрящ, неочакван, тотално женствен, чувствен и сладострастен магически елексир от розов пипер и червена боровинка, какаов цвят и черен кукуряк, таитянска ванилова орхидея и пачули.


Paco Rabanne Ultraviolet 80 ml

Ultraviolet е парфюм, носещ ориенталски нотки, чувствен и величествен.Парфюмът е с Върхова нотка : свежото пименто, горещите и освежителни ароматични подправки на парфюма, от които блика живот и светлина. Сърдечните нотки са: нежното цветно удоволствие на този уникален парфюм, чиито тайни се крият в едно единствено цвете – японски османтус, което съдържа ключа към женствеността. Основна нотка нха парфюма са амбрата и ванилията, които придават на парфюма вътрешно излъчване.

 Paco rabanne 1 million lady за жени 80ml

Парфюм Lady Million от Paco Rabanne, дамският вариант на успешния и любим 1 Million. Флаконът на парфюма абсолютно допълва името и идеята за аромата. Бутилката е оформена като златен диамант. Композицията е съставена от цветен нектар, лимонови нотки, малина, нероли, портокалов цвят, китайски жасмин, гардения, пачули и мед.