ЦЕНА ЗА ВСИЧКИ ПАРФЮМИ 20 ЛЕВА

V Absolu 90 ml

VALENTINO –V 90 ml
Той е с подчертано дървесен аромат, съчетан с цветни и ориенталски нотки. Връхните нотки са мандарина, розов грейпфрут и смокиня. Сърцевината на аромата е портокалов цвят, роза, хелиотроп. А основата е кедър и кехлибар.


Valentino Rock end Rose 90 ml

Най-новият аромат Rock`n Rose на Valentino е за пленителните дами, които обичат да изразяват своята противоречива и непредвидима същност. Вродената класа и перфектният усет за стил придават да жената елегантност и изящество Пирамида на аромата: Връхни нотки: бергамот и сочен касис, съчетани със свежи листа, олицетворяват цялата непорочност на младостта Сърцеви нотки: нежността на розата се слива с неуловимото ухание на момина сълза, гарденията е израз на женска радост и красота, а магнетичния аромат на портокалов цвят е просто великолепен Базови нотки: санталово дърво и хелиотроп, комбиниран с ванилия, перуника и мускус превръщат аромата в ухание, което провокира да се докоснете до него


VALENTINO ROCK N ROSE COUTURE EAU DE PARFUM 90 ml

Продължението на култоният аромат Rock\'n Rose е още по луксозно и изящно. Парфюмът беше лансиран на пазара по случай 45 юбилей на Valentino. Флаконът е елегантен и увити в черна дантела, украсен с черна роза. Съставът на благоуханието е малко по-различно, от първообраза на модела, като ясно се открояват нотките на бергамон и касис.


Valentino V Ete 90 ml

Valentino V Ete - по-леката, нежна версия на великолепния и дързък аромат Valentino V. Елегантен, чувствен парфюм, предназначен за женствената и романтична жена, привлекателна и не особено лекомислена.


Valentino Very Valentino 100 ml

Изискан и женствен, дамски парфюм Very Valentino е лансиран през 1997. Той е цитрусова-растителна бленда с обиграни нотки, които придават сензационна женственост. Идеален е за вечерта. Нотки: сандалово дърво, ванилия, кехлибар, мускус.